Gezondheid

Sportspreekuur
Sporten is gezond, maar helaas komt het wel eens voor dat er een blessure optreedt tijdens of na het sporten. Om acute en langdurige blessures zo snel mogelijk te kunnen behandelen gaat Fysiopunt Huissen starten met een sportspreekuur.

Elke maandagavond kan je  terecht bij sportfysiotherapeut Paul Willemsen die namens Fysiopunt Huissen het sportspreekuur verzorgd. Van 20.00 – 21.30 uur bestaat er de mogelijkheid om je blessure te laten screenen door de sportfysiotherapeut. De screening duurt 15 minuten. Aan het eind van de screening zal de sportfysiotherapeut een diagnose stellen van de sportblessure.

Voor wie is het spreekuur bedoeld?
Heb je  een acute sportblessure of loopt je al een tijdje rond met dezelfde terugkerende sportblessure, dan kan je een afspraak maken voor het sportspreekuur

Behandeling
Afhankelijk van de onderzoeksresultaten zal de sportfysiotherapeut een behandelplan opstellen om je zo goed en zo snel mogelijk van je blessure af te helpen.

Verwijzing
Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig. Het onderzoek zal in eerste instantie plaatsvinden onder de zogenaamde Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie. Zodra er verder onderzoek of een behandeling noodzakelijk is, nemen wij hierover contact op met je huisarts.

Vergoeding
De screening en het eventuele onderzoek worden vergoed door je zorgverzekering als je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie heeft. Neem hiervoor contact op met je ziektekostenverzekeraar.

De afspraak
Je kan telefonisch contact opnemen met Fysiopunt Huissen via 026 – 389 10 66 voor het maken van een afspraak. Ook kan je je per email aanmelden: info@fysiopunthuissen.nl. Vermeld hierbij duidelijk dat het gaat om het sportspreekuur. Wij zullen je zo snel mogelijk inplannen voor een screening.

Fysiopunt Huissen
Mecklenburg 3
6851KL Huissen
026 – 389 10 66
info@fysiopunthuissen.nl